Gi hunder riktig god næring

Grunnprinsippet til merkevaren Meradog er å kunne tilby hunden smakfulle produkter som er basert på det nyeste innenfor ernæringskunnskap.

Disse næringsmidlene av høy kvalitet som i dag er kjent under merket Meradog, er blitt produsert i mer enn 60 år i Kevelaeram Niederrhein. Med en meget solid kunnskap om behovene til hunden, utvikler Meradog ernæringsmessige konsepter som er basert på hundens liv.

  • I ett av de mest moderne produksjonsanleggene i Europa produseres det hundefôr mens det stadig settes nye standarder for innovasjon, kvalitet og sunnhet.

  • Beskyttelses-konseptet til Meradog er et begrunnet ernæringssystem som er individuelt basert på hundens alder, atferd og behov.

  • Meradogs formel ODOR-STOP inneholder et spesielt virkestoff som på naturlig måte motvirker ubehagelig lukt hos hunden.
  • Råmelk, naturens sterkeste bidrag til oppbygging av immunforsvaret, supplerer formlene til produktene Meradog welpenmilch for valper og Meradog pure som en ny ingrediens i det beskyttende konseptet. Som den første melken til pattedyr, har råmelk fra urgammel tid av vært et svært effektivt virkestoff for oppbygging av immunsystemet. Denne unike og naturlige blandingen er spesielt rik på immunoglobulin og mange andre naturlige næringsstoffer og mineraler. På grunnlag av forskning er det i dag mulig å tilberede og bevare naturlig bovint colostrum, eller råmelk.


Disse moderne konseptene for ernæring og tilskudd brukes hver for seg eller kombineres i de forskjellige produktlinjene til Meradog, med spesifikk målretting og nøyaktighet i forhold til behovet til den enkelte hund.

Hunden beriker livet vårt – den er en lojal partner, venn og hjelper for mennesket. Hunden fortjener en helt spesiell omsorg og støtte. Ernæringsprogrammet til Meradog er et viktig bidrag i dette henseende da det gir meget god næring til hunden. Med vekt på et høyt kvalitetsnivå, oppfyller alle produktene til Meradog de stadig voksende kravene til en sunn og ansvarlig ernæring for hunder. De innovative formlene er utviklet og testet av ernæringsfysiologer. Formlene kombinerer naturlige ingredienser med høy kvalitet, som målrettet oppfyller de spesifikke behovene til hunder i forskjellige stadier av livet.

På dette grunnlaget presenterer Meradog et omfattende og differensiert program med fullverdige næringsmidler for alle stadier av livet – fra valp til eldre hund. Programmet avrundes med Meradog Snacks og et utvalg av utsøkt bakverk fra vår egen produksjon. Denne brosjyren presenterer programmet for dette utformete produktet.


Levert av